Autoservice Westerink

Onderhoud, reparatie, en APK van alle merken. Wij zijn vakkundig op het gebied van storingsdiagnose, aircoservice, banden en uitlaten.

 

Autoservice Westerink in Hulshorst is een merkonafhankelijk autobedrijf waar u al ruim 32 jaar terecht kunt voor vakkundig onderhoud, reparatie en APK keuring van uw (bedrijfs)auto. Dit geldt voor de moderne auto met veel electronica, maar ook uw youngtimer en klassiekers zijn bij ons in goede handen. 

 

 MotorVac Diesel Systeem Reiniger

Problemen met koolafzetting in het inlaatsysteem en EGR systeem van uw dieselmotor?

MotorVac reinigt het EGR en inlaatsusteem grondig en voorkomt daarmee dure reparaties. Het complete in- en uitlaatsysteem en DPF worden gereinigd d.m.v. MotorVac Diesel Systeem Reiniger.

Meer informatie vind u op :http://www.motorvac.com/ of

http://www.snap-on.eu/NL/producten/MotorVac.html

 

       

                      MotorVac Reiniger

 

                             

                             EGR voor- en                         EGR na reinigen

 

In onze werkplaats hebben we moderne gereedschappen en storingsdiagnoseapparatuur en airco test- en vulapparatuur voor alle merken. Voor het testen en diagnose stellen van de remmen maken wij gebruik van een rollenremtestbank.

 

    

                remmentestbank                                     

 

 

Online offerte opvragen voor onderhoud en reparatie, klik op de KOSTDAT? button en binnen 2 minuten weet u wat een reparatie voor uw auto kost.

 

(let op: in sommige gevallen kunnen de prijzen afwijken, bel of mail ons voor een exacte prijsopgaaf).

 

                               

Vakkundig opgeleide monteurs

Onze vakkundig opgeleide monteurs zorgen ervoor dat ook uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt.

Lid Bovag. Dat betekent zekerheid en kwaliteit.

 

   

  • Storingsdiagnose: Moderne auto's beschikken over steeds meer electronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen er brandende controlelampjes op het dashbord en klinken er waarschuwingstonen. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan, de storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand? Om de juiste diagnose te kunnen stellen wordt de auto aangesloten op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Om de storing te kunnen verhelpen is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste, dankzij scholing en cursussen van GMTO en Snap-On blijven wij up to date. 
  •                                                                                            

De Snap-On SOLUS Ultra™ en de ATS Labscope van GMTO zijn hierbij de onmisbare gereedschappen voor elke diagnosetechincus! 

 

  • Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek, met onze moderne testapparatuur en efficiente gereedschappen kunnen wij ook uw airco op de juiste manier controleren en repareren.

 

 

Wurth Coolius Airco Diagnoseapparatuur

 

  • Bandenservice: wij leveren alle zomer- en winterbanden, merken die wij onder andere voeren zijn: Michelin, Vredestein, Dunlop, Pirelli, Continental, Uniroyal, enz. en uiteraard tegen concurrerende prijzen kant en klaar gemonteerd en gebalanceerd. Banden slaan wij ook voor u op, gemak dient de mens!
  • Uitlaatservice: scherpe prijzen en klaar terwijl u wacht.
  • Schadeafhandeling en schadereparatie en ruitenreparatie (gratis vanaf W.A. extra), en vervanging.
  • Leenauto aanwezig.

Ons team staat graag voor uw klaar, bel of mail ons voor een afspraak. tel: 0341-451807 e-mail: autotaal@westerinkcv.nl