Tuinmachines en parkmachines

Verkoop, onderhoud, reparatie en verhuur van tuin- en parkmachines. Voor de professionele en de particuliere gebruiker.

  WESTERINK Auto-en Machineservice: Vooraan in service

Westerink Auto- en Machineservice is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van verkoop, reparatie, onderhoud, keuringen en verhuur van tuin- en parkmachines. Wij leveren aan gemeenten, hoveniers, instellingen, stichtingen, provincie, enz. maar ook u als particulier.
Wij geven u graag persoonlijk advies. Wij leveren gazonmaaiers, compacttractoren, motorzagen, takkenversnipperaars, heggenscharen, kloofmachines, bladblazers, trilplaten, tuinfrezen, ATV's en ook handgereedschappen en kruiwagens enz.
Wij zijn dealer van A-merken zoals Honda, Stihl, Shibaura, Viking, Stiga, enz.
Ons motto is niet voor niets Westerink: Vooraan in service.
 

Locatie Hulshorst & Elburg

Sinds 2005 hebben wij ook een vestiging in Elburg. Op beide locaties is een eigen werkplaats waar reparatie, onderhoud en machinekeuringen van alle merken worden uitgevoerd om u snel van dienst te kunnen zijn. Wij repareren en keuren machines in overleg ook op locatie.
 
             
                 werkplaats
 
       
Diagnose en afstelling met behulp van diagnoseapparatuur is ook voor tuin-en parkmachines geen uitzondering meer.
 

Vooraan in service

De klant staat bij ons centraal. Om u snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn volgen onze monteurs regelmatig scholingen en cursussen.
Meer informatie over ons leveringsprogramma kunt u vinden onder de link "onze merken". Mocht uw merk er niet tussen staan of heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn dealer van oa:
 
  • HONDA
  • STIHL
  • VIKING
  • STIGA
  • SABO
  • SHIBAURA
  • GIANNI FERRARI

 

U kunt bij MyPartspartner een kijkje nemen wat wij o.a. kunnen leveren aan onderdelen, gereedschappen en een kleine greep aan machines. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als u naar iets op zoek bent of vragen heeft over een bepaalde machine, dit kan van elk merk zijn.

LET OP: Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.