STIHL ruggedragen bladblazers

Bij het onderhoud van grote opervlakten of openbare parken zijn de ruggedragen professionele bladblazers van STIHL onontbeerlijk.

BR 350
BR 350 rep
BR 450
BR 700
BR 700-1
BR 800
BR 350
BR 350 rep
BR 450
BR 700
BR 700-1
BR 800
Multifunctionele handgreepMultifunctionele handgreep
AntivibratiesysteemAntivibratiesysteem


De ruggedragen bladblazers, grote oppervlakken efficiënt reinigen.

Bij het onderhoud van grote privé-percelen of openbare parken zijn de ruggedragen professionele bladblazers van STIHL onontbeerlijk. Op de krachtige luchtstroom hebben bladeren, afgemaaid gras of snoeiafval geen antwoord. Zelfs papieren bekers en blikjes worden hiermee efficiënt op een hoop geveegd. De BR 500, BR 600, BR 700 en BR 800 met innovatieve 4-MIX-motor zijn bijzonder stil, licht en effectief.

STIHL benzinebladblazers de sterke schoonmakers


Producttype Prijs
BR 200 D

instapmodel ruggedragen bladblazer met 2-MIX-motor en katalysator met een lage uitstoot aan uitlaatgassen. Voor professioneel of privégebruik. Weinig vibraties en makkelijk te starten.

- slechts 5,8 kg
actieprijs € 519,00 adviesprijs € 559,00
BR 350

Sterke ruggedragen bladblazer met een 2-Mix-motor met een lage uitstoot aan uitlaatgassen voor een professioneel gebruik. Voor het snel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval over grote gebieden. Met een effectief antivibatiesysteem dat het toelaat een volledige dag met dit apparaat te werken.
actieprijs € 649,00 adviesprijs € 719,00
BR 430

KRACHTIGE PROFESSIONELE BENZINE BLADBLAZER MET EEN HOOG COMFORT
Krachtige ruggedragen benzine bladblazer voor het comfortabel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval in grote gebieden. Zachte handgreep, STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordels, STIHL ElastoStart, 2-MIX-motor, eenvoudige startlogica, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 814,00
BR 500

De 4-MIX®-motor en de geïntegreerde geluidsdemper reduceren het geluid van de aandrijving aanzienlijk. Is daarom bijzonder geschikt voor werkzaamheden op grote oppervlakken in geluidsgevoelige omgevingen. 2-componenten-greep met rubberen inzetstuk, STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde schoudergordels, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 895,00
BR 450 C-EF

Uiterst efficiënte professionele bladblazer met electrostart.

Start met één druk op de knop
Dankzij de Elektrostart functie kan de gebruiker de bladblazer snel en eenvoudig starten met één knopdruk zonder de bladblazer van de rug te halen.

Krachtige bladblazer met Elektrostart en STIHL ErgoStart. Dankzij de elektrostart functie kan de gebruiker de bladblazer snel en eenvoudig starten met één knopdruk zonder de bladblazer van de rug te halen. Ideaal voor het comfortabel blazen van bladeren, snoeisel en afval op grote oppervlaktes. Tweedelige rubberen handgreep. STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordel, STIHL ElastoStart, STIHL 2-MIX-Motor, eenvoudige startlogica, traploze gasregeling met stop knop, draaghandvat.
€ 947,00
BR 500

GELUIDSREDUCERENDE RUGGEDRAGEN BENZINE BLADBLAZER MET 4-MIX®-MOTOR
De 4-MIX®-motor en de geïntegreerde geluidsdemper reduceren het geluid van de aandrijving aanzienlijk. Deze ruggedragen benzine bladblazer is daarom bijzonder geschikt voor werkzaamheden op grote oppervlakken in geluidsgevoelige omgevingen. Zachte handgreep, STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde schoudergordels, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 895,00
BR 600

Extreem krachtige bladblazer met een hoog blaasvermogen, 2-componentenhandgreep met rubberen inzetstuk, STIHL antivibratiesysteem, 4-MIX®-motor, brede, ergonomisch gevormde schoudergordels, heupgordel, vergendelbare gashendel met stopknop, draaggreep, bij langdurige werkzaamheden met gebogen blaasmond wordt de dubbele handgreep (optioneel) aanbevolen
€ 949,00
STIHL BR 700


EXTREEM KRACHTIGE PROFESSIONELE RUGGEDRAGEN BENZINE BLADBLAZER
Extreem krachtige ruggedragen benzine bladblazer met in lengte verstelbare blaaspijp en gereedschapsloze positieregeling van de handgreep. Veel blaasvermogen, weinig gewicht. Ideaal voor het comfortabel verwijderen van gemaaid gras en snoeiafval, bladeren of afval op grote oppervlakten. Zachte handgreep, STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordels, heupgordel, 4-MIX-motor, eenvoudige startlogica, traploos vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 989,00
BR 800 C-E

DE KRACHTIGSTE BLADBLAZER VAN STIHL
STIHL BR 800 C-E: het paradepaardje van de ruggedragen bladblazers De ruggedragen bladblazer BR 800, het topmodel van het STIHL assortiment, valt op door zijn enorme blaascapaciteit van 41 N en een maximale luchtsnelheid van 97 m/s. Hierdoor kan hij dode bladeren, onkruid, maaiafval en snoeisel van heggen in zeer korte tijd effectief verwijderen op grote oppervlakken. De STIHL 4-MIX motor met een vermogen van 4,4 pk levert een onvoorstelbare kracht. De zijdelingse start is een zeer praktische nieuwigheid. Hij maakt het mogelijk om de BR 800 C-E na een pauze gemakkelijk opnieuw te starten zonder hem van je rug te halen. Pas de lengte van de blaaspijp en de positie van de handgreep eenvoudig aan aan de reinigingstaak en je lichaamslengte. Het efficiënte draagsysteem, met buikgordel en comfortabele rugvoering, en het STIHL antivibratiesysteem beschermen de rug van de gebruiker. De STIHL BR 800 C-E is dankzij zijn buitengewone blaaskracht, zijn uitstekende vermogen-gewichtsverhouding en zijn comfortabele bediening de ideale oplossing voor de professionele reiniging van alle oppervlakken.
€ 1.029,00
BR 800 X

DE KRACHTIGSTE BLADBLAZER VAN STIHL MET "GEWONE" REPETEERSTARTER,

STIHL BR 800 X het paradepaardje van de ruggedragen bladblazers De ruggedragen bladblazer BR 800, het topmodel van het STIHL assortiment, valt op door zijn enorme blaascapaciteit van 41 N en een maximale luchtsnelheid van 97 m/s. Hierdoor kan hij dode bladeren, onkruid, maaiafval en snoeisel van heggen in zeer korte tijd effectief verwijderen op grote oppervlakken. De STIHL 4-MIX motor met een vermogen van 4,4 pk levert een onvoorstelbare kracht.
€ 1.029,00