Viking zitmaaiers

Viking zitmaaiers

MT 5097
MT 6112
MT 5097
MT 6112

De innovatieve VIKING zitmaaiers - comfortabel, toegewijd

De innovatieve zitmaaiers combineren betrouwbare kwaliteit met de modernste techniek in optima forma. Dat bewijst zich niet alleen in een zeer goed maairesultaat, maar ook in een overtuigend functioneren en souverein gebruik met een fascinerend rij- en bedieningscomfort. VIKING zitmaaiers uit de series T5 en T6 zijn met diverse motoren, diverse snijbreedtes en een optionele mulchkit verkrijgbaar, naar uw individuele behoeften. Exclusief toebehoren voor de serie T6: het contourvolgsysteem AKF, die zorgt voor het beroemde streeppatroon op het gazon.


Producttype Prijs
MR 4082 - Comfortabel en wendbaar

De nieuwe zitmaaier combineert betrouwbare kwaliteit met innovatieve techniek. De comfortabele, verstelbare bestuurdersstoel hoeft men ook voor het ledigen van de grasopvangbox niet te verlaten. De speciale vooruit-/achteruit omschakeling maakt het verplaatsen eenvoudig, waarbij de draaicirkel verassend klein is en de hydrostatische, automatische transmissie extreem soepel werkt.
€ 2995,-
MT 5097 - Comfortabel

De T5-serie staat reeds voor vooraanstaande ergonomische nieuwigheden. Zo is de geveerde stoel verstelbaar op iedere lichaamslengte. Sleutel omdraaien en de motor loopt. Alles is binnen handbereik: voorwaarts-achterwaarts-omschakelmechanisme, hydrostatische aandrijving, centrale snijhoogteverstelling, meskoppeling en de sabelgreep om op de eenvoudigste manier de opvangbox te legen.
€ 3599,-
MT 6112 - Afgewerkte precisie: de zitmaaiers van de T6-serie.

Het precisie-maaiwerk van de T6-serie zorgt voor een uitstekend comfort: het 3-messen-systeem zorgt voor een perfect maaipatroon van 110 en 125 cm breed, de vanggeleiders nemen ook het gras mee aan de rand van de maaibaan. De grasopvangbox heeft een enorm volume en is gemakkelijk vanaf de stoel te legen. Samen met de hendel om voorwaarts-achterwaarts te schakelen, de ergonomische cockpit met LCD-display, de extreem kleine draaicirkel en de uitstekende rij-eigenschappen wordt maaien een geheel nieuwe belevenis.
€ 4449,-