Stihl sproeiapparaten

Compact, licht en precies

SG 11
SG 31
SG 51
SG 71
SG 11
SG 31
SG 51
SG 71
praktisch en precies spuitenpraktisch en precies spuiten
optimale ergonomieoptimale ergonomie
transparant reservoirtransparant reservoir


gerichte handenarbeid

STIHL sproeiapparaten


Producttype Prijs
SG 11

Ergonomisch, eenvoudig te bedienen manueel sproeiapparaat voor het aanbrengen van vloeibare beschermingsmiddelen voor planten. Soepel lopende, efficiënte pomp voor aangenaam werken. Standaard met conisch mondstuk.
€ 18,50
SG 31

Handbediende sproeier met 5 liter reservoir voor gewasbescherming, onkruidbestrijding, bemesting en ongediertebestrijding. Bij uitstek geschikt voor de thuisgebruiker met een grotere tuin. Met telescoopbuis en bijkomende vlakke straal spuitmond.
€ 46,00
SG 51

Ruggedragen sproeiapparaat voor privégebruikers en professionals. Comfortabele bediening doordat de pomphendel rechts of links kann aangebracht worden en door de ergonomische afsluitklep. Robuuste bouwwijze voor een lange levensduur, ook bij professioneel gebruik.

Pomphendel links of rechts monteerbaar.
De pomphendel laat zich snel links of rechts monteren. Dit zorgt voor een optimale werkhouding voor zowel links- als rechtshandigen. De pomphendel is ook in lengte verstelbaar.
ACTIEPRIJS € 95,00 ADVIESPRIJS € 111,00
SG 71

Ruggedragen sproeiapparaat voor professioneel gebruik. Zeer comfortabel werken doordat de pomphendel rechts of links kann aangebracht worden en verstelbaar is in hoogte en lengte. Hoogwaardige gordels en gevormde rugplaat. Ergonomische afsluitklep met manometer.
€ 132,00