STIHL ruggedragen bladblazers

Bij het onderhoud van grote opervlakten of openbare parken zijn de ruggedragen professionele bladblazers van STIHL onontbeerlijk.

BR 350
BR 350 rep
BR 450
BR 700
BR 700-1
BR 350
BR 350 rep
BR 450
BR 700
BR 700-1
Multifunctionele handgreepMultifunctionele handgreep
AntivibratiesysteemAntivibratiesysteem


De ruggedragen bladblazers, grote oppervlakken efficiënt reinigen.

Bij het onderhoud van grote privé-percelen of openbare parken zijn de ruggedragen professionele bladblazers van STIHL onontbeerlijk. Op de krachtige luchtstroom hebben bladeren, afgemaaid gras of snoeiafval geen antwoord. Zelfs papieren bekers en blikjes worden hiermee efficiënt op een hoop geveegd. De BR 500, BR 550 en BR 600 met innovatieve 4-MIX-motor zijn bijzonder stil, licht en effectief.

STIHL benzinebladblazers de sterke schoonmakers


Producttype Prijs
BR 200 D

instapmodel ruggedragen bladblazer met 2-MIX-motor en katalysator met een lage uitstoot aan uitlaatgassen. Voor professioneel of privégebruik. Weinig vibraties en makkelijk te starten.

- slechts 5,8 kg
€ 469,00
BR 350

Sterke ruggedragen bladblazer met een 2-Mix-motor met een lage uitstoot aan uitlaatgassen voor een professioneel gebruik. Voor het snel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval over grote gebieden. Met een effectief antivibatiesysteem dat het toelaat een volledige dag met dit apparaat te werken.
€ 609,00
BR 430

Krachtige bladblazer voor het comfortabel verwijderen van gemaaid gras, bladeren of afval in grote gebieden. 2-componentengreep met rubberen inzetstuk, STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordels, STIHL ElastoStart, 2-MIX-motor, eenvoudige startlogica, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.

€ 689,00
BR 500

De 4-MIX®-motor en de geïntegreerde geluidsdemper reduceren het geluid van de aandrijving aanzienlijk. Is daarom bijzonder geschikt voor werkzaamheden op grote oppervlakken in geluidsgevoelige omgevingen. 2-componenten-greep met rubberen inzetstuk, STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde schoudergordels, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 749,-
BR 450

Krachtige bladblazer met een traploos in lengte verstelbare blaaspijp en een gereedschapsloze positieaanpassing van de bedieningshandgreep. Perfect voor het comfortabel blazen van bladeren, snoeisel en afval op grote oppervlaktes. Tweedelige rubberen handgreep. STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordel, STIHL ElastoStart, STIHL 2-MIX-Motor, eenvoudige startlogica, traploze gasregeling met stop knop, draaghandvat.
€ 794,00
BR 450 C-EF

Uiterst efficiënte professionele bladblazer met electrostart.

Start met één druk op de knop
Dankzij de Elektrostart functie kan de gebruiker de bladblazer snel en eenvoudig starten met één knopdruk zonder de bladblazer van de rug te halen.

Krachtige bladblazer met Elektrostart en STIHL ErgoStart. Dankzij de elektrostart functie kan de gebruiker de bladblazer snel en eenvoudig starten met één knopdruk zonder de bladblazer van de rug te halen. Ideaal voor het comfortabel blazen van bladeren, snoeisel en afval op grote oppervlaktes. Tweedelige rubberen handgreep. STIHL antivibratiesysteem, brede schoudergordel, STIHL ElastoStart, STIHL 2-MIX-Motor, eenvoudige startlogica, traploze gasregeling met stop knop, draaghandvat.
€ 824,00
BR 500

De 4-MIX®-motor en de geïntegreerde geluidsdemper reduceren het geluid van de aandrijving aanzienlijk. Deze ruggedragen benzine bladblazer is daarom bijzonder geschikt voor werkzaamheden op grote oppervlakken in geluidsgevoelige omgevingen. Zachte handgreep, STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde schoudergordels, vergrendelbare gashendel met stopknop, draaggreep
€ 774,00
BR 550

Zeer krachtige, ruggedragen bladblazer met zeer hoge luchtdoorzet voor commercieel gebruik. Voor het snel, efficiënt verwijderen van bijv. gemaaid gras en snoeiafval, blad of afval op grote terreinen. Met in lengte verstelbare blaaspijp. Milieuvriendelijkere 4-MIX®-motor met laag brandstofverbruik en weinig uitlaatgassen. Met comfortabel draagsysteem voor het gebruik gedurende de gehele dag.

€ 784,00
BR 600 MAGNUM

Extreem krachtige bladblazer met een hoog blaasvermogen, 2-componentenhandgreep met rubberen inzetstuk, STIHL antivibratiesysteem, 4-MIX®-motor, brede, ergonomisch gevormde schoudergordels, heupgordel, vergendelbare gashendel met stopknop, draaggreep, bij langdurige werkzaamheden met gebogen blaasmond wordt de dubbele handgreep (optioneel) aanbevolen
€ 809,00
STIHL BR 700

De krachtigste ruggedragen bladblazer van STIHL.
Met traploze verstelbare blaaspijp en handgreep

Cilinderinhoud 64,8 cm³
Gewicht 1) 10,8 kg
Luchtdoorzet 1550 m³/h
Max. luchtsnelheid 74 m/s
Tankinhoud 1,4 l
Geluidsdrukniveau 2) 101,0 dB(A)
Geluidsvermogenniveau 2) 107,0 dB(A)


€ 844,00
BR 800 C-E

De krachtigste benzine bladblazer van STIHL. Praktische zijdelingse start om de machine comfortabel weer te kunnen starten wanneer u ze op de rug draagt. Verstellen van de greep zonder gereedschap en traploos aanpassen van de blaaspijp. Softgrip, STIHL antivibratiesysteem, ergonomisch gevormde brede schoudergordels, heupgordel, borstgordel, 4-MIX-motor, eenvoudige startlogica, traploos verplaatsbare gashendel met stopknop, draaggreep.
€ 899,00