STIHL Motomix

De speciale 2-takt benzine STIHL MotoMix

motomix
aspen
aspen
motomix
motomix
aspen
aspen
motomix
minder schadelijke uitlaatgassenminder schadelijke uitlaatgassen
voor duurzaam en schone motorenvoor duurzaam en schone motoren
optimale motorbeschermingoptimale motorbescherming
een vlotte start in elke omgevingeen vlotte start in elke omgeving


Gebruik samen met uw STIHL benzinemachine STIHL MotoMix® brandstof en krijg zo één jaar extra garantie op uw machine!

De STIHL MotoMix mengsmering is een speciaal afgestemd gebruiksklaar mengsel (1:50) voor alle STIHL motoren. Dankzij de gepatenteerde brandstofformule en de bijgevoegde hoogwaardige motorolie STIHL HP Ultra levert de motor topprestaties en wordt hij tegelijk optimaal beschermd tegen slijtage. Bovendien is de alkylaatbenzine bijzonder comfortabel te gebruiken en onderscheidt ze zich door haar bijzonder milieuvriendelijke eigenschappen. Deze 2-takt benzine houdt rekening met de drie belangrijke elementen: mens, milieu en machine.

Voordelen - voor u, voor uw STIHL machine en voor het milieu

Vlotte starts, optimale acceleraties en een probleemloze werking: het gepatenteerde kookpunt van de 2-takt benzine STIHL MotoMix zorgt ervoor dat de STIHL machines over het volledige toerentalgebied het hoogst mogelijke vermogen leveren.

In de praktijk betekent dat:

Een vlotte start in elke omgeving
Een optimale acceleratie tot het maximale toerental in de kortst mogelijke tijd
Een soepele en probleemloze motorwerking, zelfs bij plotseling wisselen van gas


Producttype Prijs
Motomix 5 liter

Voorgemengde brandstof (1/50) voor alle STIHL motoren met een nieuwe benzineformule en de nieuwe biologisch afbreekbare premium olie STIHL HP Ultra. Zorgt voor duurzame, schone motoren bij uitstekende smeereigenschappen en duidelijk minder voor de gezondheid schadelijke uitlaatgassen. De nieuwe benzineformule voorkomt het afslaan van de motor en zorgt voor een beter acceleratiegedrag. Vat geschikt voor STIHL vulsysteem. (Afbeelding 5 liter jerrycan)

Uitstekende smeereigenschappen, een zuivere verbranding zonder roetafzetting, en een laag gehalte aan stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de machine. De mengsmering STIHL MotoMix beschermt motoren op een duurzame manier.
€ 19,00
Motomix 20 ltr. € 76,00
STIHL Motomix 55 ltr. drum op aanvraag