Stihl motorzagen voor de bosbouw

Stihl motorzagen voor de bosbouw

ms 241
ms 261
ms 362
ms 441
Tankdop
Moeren
HD Filter
MS 500I
ms 241
ms 261
ms 362
ms 441
Tankdop
Moeren
HD Filter
MS 500I
Robuuste techniek zonder een gram teveelRobuuste techniek zonder een gram teveel
Topzagen voor extreme belastingenTopzagen voor extreme belastingen
Stihl motorzagen overtuigen door kracht en comfortStihl motorzagen overtuigen door kracht en comfort


Lange levensduur, krachtig en robuust

In de bosbouw behoren STIHL motorzagen sinds lange tijd tot de onontbeerlijke helpers. De STIHL motorzagen in de vermogensklasse tot 3,4 kW bieden robuuste techniek die geen gram teveel weegt. Onze topzagen voor extreme belastingen van 4,0 kW tot aan de imposante 6,4 kW overtuigen door kracht en comfort. Deze STIHL motorzagen zijn er als basisversie, deels ook met katalysator handgreepverwarming of carburateur-verwarming. De geselecteerde modellen zijn er als comfortversie, met kettingsnelspanner of met QuickStop Super.


Producttype Prijs
MS 201C-M

Lichtste professionele STIHL motorzaag. Uiterst geschikt voor het verwijderen van takken. Standaard met M-Tronic, wat resulteert in het meest optimale motorvermogen, eenvoudig starten met slechts één startinstelling, zuinige 2-MIX-motor, tegen verlies beschermde moeren op het kettingwieldekseln 3/8”-PS zaagketting voor groot zaagvermogen.
€ 814,00
Stihl MS 241 C-M
40cm

Veelzijdige 2,2kW-benzinemotorzaag met M-Tronic. De brandstofvoorziening wordt elektronisch geregeld en aangepast aan de omgevingsomstandigheden. Op die manier beschikt de motorzaag altijd over een optimaal motorvermogen.
€ 819,00
MS 261 C-M

Zeer lichte, handige en krachtig professionele motorzaag met M-Tronic. De brandstofdosering wordt elektronisch geregeld en automatisch aangepast aan de milieuomstandigheden. De motorzaag heeft altijd het optimale vermogen. Met HD2-filter, oliepompen met volumeregeling en praktische uitvoeringsdetails zoals de roestvrije geluidsdemper, moeren met verliesbescherming
€ 919,00
MS 362 C-M 40 cm

Moderne krachtige 3,5kW kettingzaag met 2-MIX-motor en M-Tronic. De brandstofdosering wordt elektronisch geregeld en wordt automatisch aangepast in functie van de omgevingsomstandigheden. De motorzaag heeft steeds een optimaal motorvermogen. Met HD2 filtersysteem. Tot 20% minder brandstofverbruik en 50% minder uitlaatgassen in vergelijking met conventionele tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Uiterst efficiënt bij alle werkzaamheden met middelsterk hout.
€ 1.089,00
MS 441 C-M

Krachtige en topprestaties leverende motorzaag van 4,2 kW met M-Tronic
€ 1.279,00
MS 461
45 cm

Moderne 4,4kW/6Pk motorzaag met groot vermogen voor de bosbouw. Optimale verhouding vermogen, gewicht en geleiding. Uitgebreide uitrusting. Tot 20% minder brandstofverbruik en tot 50% minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Ideaal voor middelgrote boombestanden.
€ 1.284,-
MS 462 C-M

De lichtste professionele benzine kettingzaag van de klasse 70 cm3. Zeer wendbaar, uitstekende acceleratie. Om bomen te vellen en van hun takken te ontdoen in middelzware en zware bosbestanden. Standaard uitgerust met M-Tronic, HD2-filter met zeer goede filterwerking. Tegen verlies beveiligde moeren op het kettingwieldeksel, gereedschapsloze tankdop voor veilig en eenvoudig vullen, zuinige 2-MIX-motor.

- 72, 2 cc
- 4,4 kw/6pk
- M-tronic motormanagement
- zaaglengte 50 cm
- gewicht slechts 6 kg*
€ 1.439,00
MS 500I

STIHL verstevigt zijn positie als technologieleider
De eerste kettingzaag ter wereld met elektronisch gestuurde injectie.

De MS 500i onderscheidt zich door een hoog vermogen bij een in verhouding laag gewicht, door een eenvoudige bediening en door een bijzonder grote onderhoudsvriendelijkheid," aldus Wolfgang Zahn. Nadien maakte de zaag van de toekomst op de testbank duidelijk welke voordelen deze nieuwe STIHL technologie biedt. Op tal van domeinen stelt ze nieuwe normen - van de verbluffende acceleratie over de verhoging van het arbeidscomfort tot het vereenvoudigde onderhoud dankzij het geheugen voor eventuele storingsmeldingen in de regeleenheid – en ook dat is een nieuwigheid bij kettingzagen. De motor heeft geen carburator nodig. De brandstof wordt met een sensor gedoseerd zodat het mengsel van bij de start onmiddellijk aan de omgevingsomstandigheden aangepast wordt
€ 1.619,00
MS 661C-M
Extreem sterke 5,4kW professionele kettingzaag met STIHL M-Tronic

Zeer sterke kettingzaag met topprestaties, uitgerust met de modernste 2-MIX technologie en STIHL M-Tronic. De brandstofdosering wordt elektronisch geregeld en wordt automatisch aangepast in functie van de omgevingsomstandigheden. De kettingzaag heeft steeds een optimaal motorvermogen. Voorzien voor extreme belasting. Optimaal vermogensgewicht. Laag trillingsniveau. HD2-luchtfilter met radiaalafdichting. Onze beste aanbeveling wanneer het gaat om de effectieve oogst van hardhout
zaaglengte 50 of 63 cm

- 91,1 cc
- 5,4 kW/7,3 pk
- 7,4 kg
€ 1.574,00
MS 880 90 cm

Ons topmodel voor professioneel gebruik. Ontworpen voor de allerhoogste eisen en maximale belasting. Zeer gunstige vermogen-gewichtverhouding en nieuwe schokdemper. Ideaal voor regelmatig gebruik bij het zagen van dikke stammen.
€ 1.724,-