Heggenschaar op steel

Heggenschaar op steel met benzinemotor

HL
HL
HL
HL
HL
HL
optimale ergonomieoptimale ergonomie
milieuvriendelijke zuinige 4-taktmotormilieuvriendelijke zuinige 4-taktmotor
2-mix technologie2-mix technologie
Comfortabele en eenvoudige bedieningComfortabele en eenvoudige bediening


Optimaal voor het professioneel snoeien van vorm- en sierhagen.

Voor professionals in het landschapsonderhoud


Producttype Prijs
HL 91 K

Optimale snoei van in vorm gesnoeide hagen en sierhagen
Benzineheggenschaar op steel met extra korte schacht
Voor professionals in het landschapsonderhoud
Lichte aandrijving en hoge wendbaarheid voor precisiesneden
Flexibiliteit door 130° draaibare mesbalk en beperkte lengte
€ 839,00
HL 92 KC-E

Korte benzine heggenschaar op steel. Voor professioneel onderhoud van hoge hekken en bodembedekkers. In gewicht verminderde aandrijving, 2-MIX-motor met ECOSPEED voor de toerentalregeling bij lange arbeidsintervallen in geluidsgevoelige gebieden, STIHL ErgoStart, tot 145° draaibare mesbalk van 500 mm, totale lengte 189 cm.
€ 839,00
HL 92 C-E

Lange benzine heggenschaar op steel. Voor professioneel werk aan hoge heggen en voor gebruik vlak bij de grond. In gewicht verminderde aandrijving, 2-MIX-motor met ECOSPEED voor de toerentalregeling bij lange arbeidsintervallen in geluidsgevoelige gebieden, STIHL ErgoStart, tot 145° draaibare mesbalk van 500 mm, totale lengte 232 cm.
€ 849,00
HL 94 KC-E

Korte benzine heggenschaar op steel. Voor professioneel onderhoud van hoge hekken en bodembedekkers. In gewicht verminderde aandrijving, 2-MIX-motor met ECOSPEED voor de toerentalregeling bij lange arbeidsintervallen in geluidsgevoelige gebieden, STIHL ErgoStart, tot 145° draaibare mesbalk van 600 mm, totale lengte 199 cm.
€ 899,00
HL 94 C-E

Lange benzine heggenschaar op steel. Voor professioneel werk aan hoge heggen en voor gebruik vlak bij de grond. In gewicht verminderde aandrijving, 2-MIX-motor met ECOSPEED voor de toerentalregeling bij lange arbeidsintervallen in geluidsgevoelige gebieden, STIHL ErgoStart, tot 145° draaibare mesbalk, totale lengte 242 cm.
€ 929,00