STIHL heggenscharen met benzinemotor

Stihl heggenscharen

HS 45
hs
HS 82
HS 82
HS 45
hs
HS 82
HS 82
Comfortabele en eenvoudige bedieningComfortabele en eenvoudige bediening
2-mix technologie2-mix technologie
optimale ergonomieoptimale ergonomie


Voor snel en netjes snoeien.

De krachtige STIHL heggenscharen zijn ideale helpers op grote oppervlakken en in het park- en landschapsonderhoud. De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid en zijn door hun hoge vermogenreserves uitermate geschikt voor het snoeien van verhoute heggen.

STIHL heggenscharen, fit voor de snoei.

STIHL heggenscharen, heggensnoeiers en hoogsnoeiers zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. STIHL heggenscharen zijn speciaal ontworpen voor het park-en landschaponderhoud en grote privéterreinen. De STIHL heggensnoeiers zijn door hun grote reikwijdte de ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen. Met de STIHL hoogsnoeiers kunt u vanaf de grond gemakkelijk en veilig takken zagen. De nieuwe STIHL elektrische heggenscharen en -snoeiers voor gebruik rond het huis overtuigen door een optimaal vermogen, weinig lawaai en zonder schadelijke uitstoot.


Producttype Prijs
STIHL HS 45 meslengte 45 cm

Zeer licht instapmodel bij de heggenscharen voor het hegonderhoud in de tuin. Zeer geschikt voor het trimmen van lage tot op borsthoogte heggen en struiken. De speciale mesgeometrie levert een zuivere, preciese snit. De messen van de heggenscharen worden met "Zwitsers precisiewerk" in de STIHL fabriek in Wil geproduceerd.
€ 349,00
HS 45 60 cm

idem als HS 45 45 cm, maar dan uitgevoerd met 60 cm meslengte
€ 369,00
HS 46 meslengte 45 cm

Bijzondere lichte heggenschaar met een nieuwe bediening met één hendel voor een gemakkelijke startprocedure en een uitzonderlijk bedieningscomfort. Met antivibratiesysteem, gereedschapsloze tankdop en eenzijdig geslepen messen. Ideaal voor de veeleisende privé-gebruikers.
€ 494,00
HS 56 C-E meslengte 60 cm

Bijzondere lichte heggenschaar met een nieuwe bediening met één hendel voor een gemakkelijke starprocedure en uitzonderlijk bedieningscomfort. Met ErgoStart, antivibratiesysteem, gereedschapsloze tankdop en aan beide zijden geslepen messen. Ideaal voor gemeentewerkers en landbouwers.
€ 599,00
HS 82 R, meslengte 60 cm

Professionele heggenschaar met STIHL 2-MIX-motor in terugsnoeiuitvoering. Dubbelzijdig geslepen messen. Geschikt voor horizontaal en verticaal snoeien. Laag gewicht en een laag trillingsniveau. Lage messensnelheid met maximaal 3.100 slagen/minuut voor een krachtige snoeibeweging.

ook leverbaar met meslengte 75 cm (€ 729,00)
€ 779,00
HS 82 T, meslengte 60 cm, ook leverbaar met 55 en 75 cm

Professionele heggenschaar met STIHL 2-MIX-motor in trimuitvoering. Dubbelzijdig geslepen messen. Geschikt voor horizontaal en verticaal snoeien. Laag gewicht en een laag trillingsniveau. Hoge messensnelheid van maximaal 5.100 slagen/ minuut voor een vlotte en precieze snoeibeweging.
€ 779,00
HS 87 R 75 cm

Professionele heggenschaar met enkelzijdige messen in terugsnoeiuitvoering. Met STIHL 2-MIX-motor. Geschikt voor horizontaal snoeien op identieke hoogte. Laag gewicht en trillingsniveau. Lage messensnelheid met maximaal 3.100 slagen/minuut voor een krachtige snoeibeweging.
€ 899,00
HS 87 T 75 cm

Professionele heggenschaar met enkelzijdige messen in trimuitvoering. Met STIHL 2-MIX-motor. Geschikt voor horizontaal snoeien op identieke hoogte. Laag gewicht en trillingsniveau. Hoge messensnelheid met maximaal 5.100 slagen/minuut voor een precieze snijbeweging.
€ 899,00