STIHL accubladblazer/bladzuiger

STIHL accubladblazers, duurzaam en groene technologie

BGA
BGA accu
AR 900
accugereedschap
accugereedschap
BGA 100
BGA 100, met accu AR 3000 en lader AL 500
BGA 56
BGA
BGA accu
AR 900
accugereedschap
accugereedschap
BGA 100
BGA 100, met accu AR 3000 en lader AL 500
BGA 56
emissieloos, u werkt ecologischemissieloos, u werkt ecologisch
snoerloos, u werkt mobielsnoerloos, u werkt mobiel
Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder kabels.Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder kabels.
stil en toch zeer krachtigstil en toch zeer krachtig
een groen en stil alternatiefeen groen en stil alternatief
Comfortabele en eenvoudige bedieningComfortabele en eenvoudige bediening


Stihl Accubladblazers

Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder kabels. Voor iedereen die ook zijn buren graag te vriend wil houden, heeft STIHL een krachtige bladblazer op accuvoeding in de 36-V-categorie ontwikkeld. Mobiel, geruisloos, krachtig en speciaal bedoeld voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. Met sterke 227 Wh lithium-ion-accu en krachtige EC-motor. Veegt schoon met een druk op de knop.

Een frisse wind dankzij accutechnologie

Hun grootste troef? Eén en dezelfde accu past in alle accumachines, zowel van STIHL als van VIKING. Da's niet alleen handig werken, maar vooral ook kostenbesparend. Tijd bespaart u dan weer met de acculaders: die zorgen ervoor dat het volledige vermogen van de krachtige lithium-ion accu snel weer inzetbaar is. Bovendien garandeert de handige accugordel een lange autonomie en extra comfort tijdens de werken. U merkt het: met de accumachines van STIHL haalt u de toekomst in huis en investeert u er in.


Producttype Prijs
BGA 45

Handige accubladblazer om kleine oppervlakten rondom het huis schoon te maken,
Rond mondstuk, geïntegreerde accu met aanduiding van laadniveau.
Gewicht 2,0 kg
Acculaadtijd 210 min./300 min. (80%/100%)
€ 139,00
BGA 57

COMPACTE ACCU BLADBLAZER
Perfect uitgebalanceerde en slanke accu bladblazer voor aangenaam en moeiteloos werken. Ronde blaasmond, rubberen handgreep met Ergo-hendel, op drie niveaus in de lengte verstelbare blaaspijp voor een optimale blaaskracht.
€ 139,00
BGA 86

Krachtige innovatieve bladblazer op accuvoeding voor gebruik rond het huis, in de tuin, de carport en de werkplaats. Speciaal bedoeld voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen. Eenvoudige bediening. De accu AP 200 is aangeraden.
€ 329,00
BGA 100 AP SYSTEEM

Machine zonder accu en zonder lader
Krachtige en lichte accubladblazer
Bijzonder efficiënte bladblaaseenheid met boostfunctie
Voor het efficiënt verwijderen van bladeren en rommel, ook op grotere oppervlakken
Mechanisch vrijwel onverslijtbare elektrische motor met hoge efficiëntie
Lengte van de blaasbuis aan te passen volgens de lichaamslengte van de gebruiker
€ 499,00
BGA 200
FLEXIBELE, COMFORTABELE EN KRACHTIGE ACCU BLADBLAZER
Aangenaam stille en zeer krachtige accu bladblazer voor professioneel gebruik in geluidsgevoelige stedelijke gebieden. Dankzij het speciale ontwerp ontstaat er geen torsiekracht op de pols, zelfs niet in de Boost-modus. De pols wordt dus gespaard en het werk is minder vermoeiend. De lengte van de blaaspijp is eenvoudig verstelbaar met een druk op de knop. Zo kan je de accu bladblazer aanpassen aan verschillende werksituaties, vb. het reinigen van hoeken. Het nieuwe comfortdraagsysteem, dat als optie verkrijgbaar is, maakt het veel gemakkelijker om bladeren te verwijderen van grote oppervlakken. Om de gebruiker te ontlasten, kun je de machine ophangen in het draagsysteem aan de zijkant van het lichaam. Bovendien kun je in een handomdraai schakelen tussen de handgedragen modus en het draagsysteem. Dit comfortdraagsysteem maakt van de BGA 200 een bijzonder flexibele 2-in-1 machine.
€ 539,00
SHA 56
ÉÉN MACHINE OM TE ZUIGEN, HAKSELEN EN BLAZEN
Dankzij zijn elektrische motor en de lithium-ion-accu van het STIHL AK systeem is de SHA 56 accubladzuiger van STIHL bijzonder stil. Je kan hem dus zonder problemen gebruiken voor reinigingswerken in geluidsgevoelige omgevingen. Afhankelijk van de klus schakel je snel en zonder gereedschap om tussen de blaas- en zuigstand.

Met de snelheidsregeling pas je de blaas- en zuigkracht traploos aan aan het te reinigen oppervlak. In beide werkmodi maakt de roterende handgreep van deze zuighakselaar een comfortabele bediening en een ergonomische werkhouding mogelijk. In de zuigmodus versnippert het metalen hakselmes op doeltreffende wijze groenafval zoals dode bladeren of snoeisel van heggen. Het snoeiafval komt direct in een opvangzak met een volume van 40 liter terecht. De opvangzak wordt rechtstreeks aan de accuzuighakselaar SHA 56 bevestigd, zodat je hem niet op je schouders hoeft te dragen. Hij is heel eenvoudig te installeren. Dankzij zijn asymmetrische ontwerp biedt hij maximale beenruimte. Een extra lange ritssluiting maakt het mogelijk om de opvangzak gemakkelijk te legen.
€ 429,00