Stiga Park Pro frontmaaier

Stiga Park Pro frontmaaier

pro 340
pro 740
pro 340
pro 740
optimale ergonomieoptimale ergonomie
traploze hydrostatische aandrijvingtraploze hydrostatische aandrijving
mulch/combimaaidekmulch/combimaaidek
hydraulische stuurbekrachtiginghydraulische stuurbekrachtiging


De nieuwe Park Pro is stiller, krachtiger en voldoet aan de eisen van de vakman. Dit model is uitgerust met vierwielaandrijving en een krachtige en stille motor maar beschikt ook over hydrostatische aandrijving én hydraulische stuurbekrachtiging (servo). Deze combinatie maakt dit model uiterst licht te bedienen waardoor u een grote capaciteit en veel comfort heeft. Alle bedieningshendels bevinden zich naast u op de console. De Park Pro kan uitgerust worden met een Multiclip/Combi maaidek van 95 tot 125 cm waarmee u kunt mulchen of achteruitwerpen en dat u hydraulisch kunt heffen. Dankzij de elektrische maaihoogteverstelling kunt u d.m.v. druk op de knop altijd de optimale maaihoogte instellen zodat u steeds het perfecte maaibeeld heeft. Het comfort en het gemak waarmee u met deze machine uw gazon in rap tempo weer een prachtig uitzicht kan geven, zal u plezieren. Met deze machine kunt u niet alleen maaien maar als u het wenst kunt u meerdere accessoires aanbouwen om te vegen of sneeuw de schuiven. Het LED dashboard geeft u alle informatie om optimaal te kunnen werken. Het juiste toerental is afleesbaar op de display waardoor u een optimaal maaibeeld kan verkrijgen. De Pro serie kenmerkt zich door een zwaarder chassis, grotere wielen, meer comfort en geschikt voor vele gebruiksuren in alle seizoenen.

*prijs is exclusief maaidek


Producttype Prijs
Stiga Park Pro 340 X 4 WD

De Park Pro 340 X is de benjamin in de Park Pro serie en de beste keuze als u een machine wenst met een grote capaciteit. Dit model is uitgerust met vierwielaandrijving en een krachtige en stille 2-cilinder Briggs & Stratton Vanguard 18 motor maar beschikt ook over hydrostatische aandrijving én hydraulische stuurbekrachtiging (servo). Deze combinatie maakt dit model uiterst licht te bedienen waardoor u een grote capaciteit en veel comfort heeft. Alle bedieningshendels bevinden zich naast u op de console. De Park Pro 340 X kan uitgerust worden met een Multiclip/Combi maaidek van 95 tot 125 cm waarmee u kunt mulchen of achteruitwerpen. Dankzij de elektrische maaihoogteverstelling kunt u d.m.v. druk op de knop altijd de optimale maaihoogte instellen zodat u steeds het perfecte maaibeeld heeft. Het comfort en het gemak waarmee u met deze machine uw gazon in rap tempo weer een prachtig uitzicht kan geven, zal u plezieren. Met deze machine kunt u niet alleen maaien maar als u het wenst kunt u meerdere accessoires aanbouwen om te vegen of sneeuw de schuiven. De Pro serie kenmerkt zich door een zwaarder chassis, grotere wielen, meer comfort en geschikt voor vele gebruiksuren in alle seizoenen.
€ 9.230,- (excl. maaidek)
Stiga Park Pro 540 IX 4WD

De Park Pro 540 IX is de ultieme combinatie van gemak en comfort. De nieuwe Park Pro is stiller, krachtiger en voldoet aan de eisen van de vakman. Dit model is uitgerust met vierwielaandrijving en een krachtige en stille 2-cilinder Honda GXV 660 motor maar beschikt ook over hydrostatische aandrijving én hydraulische stuurbekrachtiging (servo). Deze combinatie maakt dit model uiterst licht te bedienen waardoor u een grote capaciteit en veel comfort heeft. Alle bedieningshendels bevinden zich naast u op de console. De Park Pro 540 IX kan uitgerust worden met een Multiclip/Combi maaidek van 95 tot 125 cm waarmee u kunt mulchen of achteruitwerpen en dat u hydraulisch kunt heffen. Dankzij de elektrische maaihoogteverstelling kunt u d.m.v. druk op de knop altijd de optimale maaihoogte instellen zodat u steeds het perfecte maaibeeld heeft. Het comfort en het gemak waarmee u met deze machine uw gazon in rap tempo weer een prachtig uitzicht kan geven, zal u plezieren. Met deze machine kunt u niet alleen maaien maar als u het wenst kunt u meerdere accessoires aanbouwen om te vegen of sneeuw de schuiven. Het LED dashboard geeft u alle informatie om optimaal te kunnen werken. Het juiste toerental is afleesbaar op de display waardoor u een optimaal maaibeeld kan verkrijgen. De Pro serie kenmerkt zich door een zwaarder chassis, grotere wielen, meer comfort en geschikt voor vele gebruiksu
€ 11.490,- (excl. maaidek)
Stiga Park pro 740 IOX 4WD

De ultieme professionele frontmaaier van Stiga.
Een nieuw en prachtig design.
snelheid 14 km/h
maaibreedtes 95-125 cm

13.490,- (excl. maaidek)