STIHL Professionele benzine grasmaaiers

De vakman kiest voor STIHL


PROFESSIONELE BENZINE GAZONMAAIERS

De professionele grasmaaiers van de 7-serie zijn je ideale partner als het om professioneel gazononderhoud gaat. Ze blinken uit door hun robuuste constructie, krachtig motorvermogen en uitgekiende functies. Elke professionele STIHL grasmaaier is dan ook ideaal voor het gebruik in openbare groenvoorzieningen, parken, zwembaden en vrijetijdscentra, op speelplaatsen of langs verkeerswegen.

Overzicht van de professionele STIHL grasmaaiers
De RM 756 GS is uitgerust met een krachtige 3-traps aandrijving en een stabiele dubbele duwstang met antivibratie-elementen om comfortabel te werken. Je kunt de hoogte van het stuur over 200 mm aanpassen aan de lichaamslengte van de gebruiker. Er bestaat ook een variant met comfortabel monostuur, de RM 756 GC.

Ook de RM 756 YS is uitgerust met een robuuste dubbele duwstang. Dankzij de hydrostatische aandrijving met hoog koppel en een breed verstelbereik is de snelheid van deze professionele STIHL grasmaaier variabel verstelbaar.

De RM 756 YC heeft een comfortabel en innovatief monostuur. Het monostuur is in de hoogte instelbaar op drie niveaus, heeft een aangename grip en garandeert moeiteloos werken. Met het speciale stuur is de grasopvangbox nog makkelijker te ledigen en op te hangen. De RM 756 YC is ook uitgerust met een krachtige hydrostatische aandrijving. Dit model is ook uitgerust met een messenremkoppeling die de motor ontkoppelt van het mes. Zo kun je de grasopvangbox ledigen zonder de motor uit te schakelen. Dit systeem maakt het ook mogelijk om de machine te verplaatsen wanneer het mes stilstaat, vooral handig bij het rijden over al gemaaide gazons of over kiezelpaden.

De professionele grasmaaiers van STIHL zijn hoogwaardige partners voor een frequent onderhoud van grote oppervlakken. Met hun robuuste materialen en geavanceerde technologie zijn ze geschikt voor een intensief gebruik en maaien ze grassprieten op de gewenste snijhoogte, tussen 25 en 90 mm.


Producttype Prijs
RM 756 GS

Met de 7-serie biedt STIHL krachtige benzine grasmaaiers voor professionals om gazons tot 3000 m² te onderhouden. De machines onderscheiden zich door hun aandrijving en de flexibiliteit van hun gebruik. Ze maken van het professionele gazononderhoud een aangename activiteit. Kies een professionele grasmaaier die aangepast is aan je behoeften. STIHL heeft sterke argumenten voor elk model.
€ 1.999,00
RM 756 GC

De STIHL benzinegrasmaaier RM 756 GC werd speciaal ontwikkeld voor de zware en langdurige belasting bij professionele toepassingen. Met zijn snijbreedte van 54 cm en zijn 3-traps-wielaandrijving pakt deze professionele grasmaaier moeiteloos grote grasperken aan. En daarbij ben je verzekerd van een hoog arbeidscomfort: de hybride behuizing valt op door haar stevigheid en duurzaamheid. Het opklapbare mono-comfortstuur kan aan uw lichaamslengte aangepast worden voor een ergonomische werkwijze. Dit model beschikt over vibratiedempende elementen die de motortrillingen doeltreffend verminderen. Als de stuurstang opgeklapt is, kan de RM 756 GC opgeslagen en vervoerd worden zonder veel plaats in te nemen. De messenremkoppeling maakt het mogelijk om met de grasmaaier te rijden zonder dat het mes draait.
€ 1.999,00
RM 756 YS

De STIHL benzine grasmaaier RM 756 YS werd speciaal voor de zware en langdurige belasting bij professionele toepassingen ontwikkeld. Zijn hybride behuizing imponeert door stevigheid en duurzaamheid. Met zijn snijbreedte van 54 cm pakt deze professionele grasmaaier moeiteloos weidse en grote grasperken aan. Daarbij werkt hij dankzij de hydrostatische aandrijving en de krachtige, rustig draaiende motor efficiënt en betrouwbaar. De snijhoogte kan bij deze benzine grasmaaier per wiel aangepast worden voor een heel precies maaibeeld. Daarnaast overtuigt de RM 756 YS door het in de hoogte verstelbare stuur met Super-Softgrip en door een grasopvangbox van 80 liter met ingebouwde inhoudsindicatie.
€ 2.199,00
RM 7546 YC

De STIHL benzine grasmaaier RM 756 YC werd speciaal voor de zware en langdurige belasting bij professionele toepassingen ontwikkeld. Zo onderscheidt de stevige, hybride behuizing zich meer bepaald door haar lange levensduur. Met zijn krachtige en rustig draaiende motor en zijn snijbreedte van 54 cm is deze grasmaaier de perfecte oplossing voor grote grasvelden. Dankzij de hydrostatische aandrijving kun je de snelheid variabel aanpassen. Het monostuur met Super-Softgrip voelt aangenaam aan, zelfs bij langdurig gebruik. Goed doordacht is ook de messenremkoppeling van de RM 756 YC grasmaaier. Die voorziening beperkt schade aan de motor indien het mes tijdens het maaien met harde voorwerpen in contact zou komen. En met een speciale mulchkit als accessoire kun je de RM 756 YC ook tot een multimaaier ombouwen.
€ 2.199,00