Viking loopmaaiers

Viking loopmaaiers met benzinemotor

mb
mb
mb
mb
veelzijdig en krachtigveelzijdig en krachtig
milieuvriendelijke zuinige 4-taktmotormilieuvriendelijke zuinige 4-taktmotor


veelzijdig en krachtig

De grasmaaiers met benzinemotor voor middelgrote gazons overuigen door hun uitstekende snijcapaciteiten en bedieningscomfort. VIKING grasmaaiers met benzinemotor bestaan in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met wielaandrijving, innovatieve ReadyStart, Elektrostart of de praktische messenremkoppeling. VIKING multimaaiers maaien én mulchen.

Ontwikkeld voor de hoogste eisen


Producttype Prijs
MB 248

De MB 248 brengt snel orde op zaken op middelgrote oppervlakken. De snijhoogte kan vooraf worden ingesteld via een centrale snijhoogteverstelling in zeven standen. Het maaien in kleinere hoekjes wordt gemakkelijk dankzij de compacte vorm van de maaier. De stabiele grasopvangbak heeft een inhoud van 55 liter.

- maaibreedte 46 cm
- maaihoogte 25-75 mm
- gewicht 25 kg.
€ 369,-
MB 248 T

idem als MB 248, maar met wielaandrijving
€ 449,-
MB 253

Deze grasmaaier scoort met zijn 51 cm snijbreedte en is ideaal voor middelgrote tot grote tuinen. Daarom beschikt de grasmaaier MB 253 over een grote kunststof grasopvangbak (55 liter) met inhoudsindicatie en een sterke OHV motor, die een nog rustigere loop en een lange levensduur belooft.

- maaibreedte 51 cm
- maaihoogte 25-75 mm
- gewicht 30 kg.
€ 469,-
MB 253 T

idem als 253, maar met wielaandrijving
€ 529,-
MB 443

Zijn beperkte breedte maakt hem bijzonder beweeglijk, maar de benzine grasmaaier MB 443 schittert ook met praktische kenmerken.
De grasopvangbak met inhoudsindicatie is met zijn 55 liter zeer ruim. De snijhoogte van de grasmaaier kan met een bedieningshendel ingesteld worden en is veerondersteund.
De MB 443 start zeker, maait krachtig het gras en is vlot te besturen. Met zijn robuuste bouw, de innoverende motortechniek en veel ergonomische pluspunten is het grasmaaien een plezier.
€ 469,-
MB 443 T

Deze compacte benzine grasmaaier overtuigt met intelligentie.
Met zijn 41 cm snijbreedte is hij wendbaar, slaat zeker aan, maait krachtig het gazon en is vlot te besturen.
Met zijn robuuste bouw, de innoverende motortechniek en veel ergonomische pluspunten is het grasmaaien een plezier.
De wielaandrijving ondersteunt voelbaar het maaien, ook op hellingen. De grasopvangbak met inhoudsindicatie is met zijn 55 liter zeer ruim.
€ 449,-
MB 448

Met 46 cm snijbreedte en 1 versnelling aandrijving maait de benzine grasmaaier MB 448 T uw tuin in een recordtijd. De grasopvangbox met inhoudsindicatie is met zijn 55 liter zeer ruim. De snijhoogte van de grasmaaier is met een bedieningshendel in te stellen en is veerondersteunend. De compacte en stevige polymeerbehuizing maakt de grasmaaier MB 448 T bijzonder robuust. De MB 448 T start zeker, maait krachtig het gras en is vlot te besturen. Met zijn robuuste bouw en krachtige motortechniek en veel ergonomische pluspunten is het grasmaaien een plezier.
€ 599,-
MB 448 TC

Je zou kunnen zeggen dat deze benzine grasmaaier het neusje van de zalm is van de 4-serie. Zijn enkele comfortabele duwstang zorgt er voor dat u moeiteloos binnen de kortste tijd tot 1.200 m² maait. Zijn krachtige OHV motor met gemakkelijk startend systeem draagt daar even goed toe bij als zijn 1 traps wielaandrijving. De grasopvangbak met inhoudsindicatie is met zijn 55 liter zeer ruim. Met zijn enkele comfortabele duwstang wordt de bediening nog gemakkelijker. Zo beschikt de gebruiker over meer vrije ruimte en heeft hij direct toegang tot de grasopvangbak. En de compacte en stevige polymeerbehuizing maakt de grasmaaier MB 448 TC bijzonder robuust.
€ 639,-
MB 448 VC

Kleine tot middelgrote oppervlakken (tot ongeveer 1.200 m²) zijn kinderspel voor de benzine grasmaaier MB 448 VC met zijn snijbreedte van 46 cm.
Alle modellen van de 4-serie hebben een stabiele hightech-kunststofbehuizing, een centrale hoogteversnelling en de comfortabel te ledigen grasopvangbak van 55 liter met inhoudsindicatie.
De comfortabele vario-aandrijving zorgt voor een traploze snelheidsaanpassing.
€ 699,-
MB 545 T

Met zijn 1-trapswielaandrijving is deze benzine grasmaaier niet te stoppen. Deze benzinemaaier is heel comfortabel om mee te werken door de softgrip duwstang met een hoogteverstelling in drie standen, een snijhoogteverstelling in 7 standen en een ruime 60 liter opvangbox. Uitstekende maai- en opvangeigenschappen voor gazons tot 1200 m².
€ 729,-
MB 545 V

De benzine grasmaaier past zich aan elke gewenste snelheid aan door de vario-aandrijving zonder afbreuk te doen aan de uitstekende maaicapaciteiten. De kracht van deze benzine grasmaaier wordt geleverd door een Briggs & Stratton ReadyStart-motor die steedsmakkelijk en soepel start. Deze comfortabele grasmaaier beschikt over een uitgebreide uitrusting.
€ 809,-
MB 650 T

Grasmaaier met benzinemotor voor grote gazons tot 2000 m². Met 1 versnelling en lichtlopende ReadyStart motor. Robuuste aluminiumbehuizing met zijdelingse stootstrippen en stootbeveiliging vooraan. Ideaal voor het maaien van grote gazons. Voor veeleisende hobbytuiniers.

- maaibreedte 48 cm
- maaihoogte 30-85 mm
€ 885,-
MB 650 VS

Krachtige grasmaaier met benzinemotor met comfortabele uitrusting. Aanbevolen voor gazons tot 2000 m². Robuust en duurzaam dankzij de aluminiumbehuizing met verwisselbare stootstrippen. Gemakkelijke bediening door de traploze, regelbare vario-aandrijving en de
mesremkoppeling. Voor veeleisende gebruikers.

- maaibreedte 48 cm
- maaihoogte 30-85 mm
€ 1.099,-